dilluns, 7 d’octubre del 2013

Quim Solé a l’europeu d’orientació amb la selecció espanyola sub16


L’atleta  igualadí Quim Solé Llobet, del COC-RRR (Club d’Orientació Catalunya- Escola Esportiva RRR),  ha estat seleccionat per la Federació Espanyola d’Orientació per formar part de la selecció espanyola sub 16 i participar  al EYOC (European Youth Orienteering Championships), o el què és el mateix, el Campionat d’Europa juvenil d’orientació, que es celebrarà a Caldas da Rainha (Portugal) entre el 24 i 27 d’octubre d’aquest any.

Aquest esportista veu així recompensada una temporada en que ha estat molt regular en totes les proves de lliga espanyola i que sens dubte ha anat de menys a més. L’europeu tancarà la temporada del jove igualadí en que ha aconseguit un 3r lloc al Campionat d’Espanya amb la selecció catalana i un 1r lloc en els relleus del Campionat d’Espanya per clubs. Així mateix destacar la seva 6a posició d’aquest estiu en la competició internacional BUBOCUP d’Eslovènia on hi participava com integrant de l’equip de tecnificació espanyol.

El Quim, juntament amb l’Albert Acedo (Grions) i la  Maria Illa (COC), seran la representació catalana en aquest mundial, on hi participen 4 nois i 4 noies sub 16 i sub 18 de cada país.

Si voleu seguir l'esdeveniment, ho podeu fer al següent enllaçhttp://eyoc2013.fpo.pt/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada