dilluns, 28 d’octubre del 2013

Quim Solé torna de la seva participació a l'europeu sub 16

En Quim Solé, del COC-RRR (Club d’Orientació Catalunya- Escola Esportiva RRR),  va participar els passats dies 24, 25 i 26 d’octubre del Campionat d’Europa juvenil d’orientació, que es celebrava a Caldas da Rainha (Portugal).

La selecció sortia el dissabte dia 19 cap a Portugal per tal de fer una setmana d’adaptació i preparació prèvia a la competició.

El divendres començava la final de la cursa sprint al bonic nucli medieval d’Óbidos, on els més de 350 seleccionats vinguts de tot Europa van poder gaudir d’un esprint molt ràpid i tècnic a la vegada. L’igualadí va començar la cursa molt bé, passant pel primer radio-control amb un temps que el col·locava entre els primers, però després d’un segon bucle amb dos petits errors va quedar 56è classificat.

El diumenge la cursa de llarga distància constava d’un recorregut 7,3 km i 180 de desnivell, però un bosc sense pràcticament sotabosc, que ja feia preveure una cursa molt ràpida, on no realitzar errors era molt important.
Encara que no era el millor terreny pel jove igualadí, va acabar la cursa amb un temps de 56 minuts 40 segons i en 68à posició acabant així al mig de la classificació.

La selecció espanyola la completaven el català Albert Acedo, l’Alejando Catalán d’Alacant i Jesús Rodríguez de Toledo.

Quim Solé que debutava amb la selecció espanyola, tanca així la temporada i es comença a planificar nous reptes de cara l’any 2014.