dimecres, 26 de març del 2014

En un lugar de la Mancha...3ª Lliga Espanyola- I Trofeu Activa- Toledo

En un lugar de la Mancha, de cuyo nombre no quiero acordarme compatien  aquest cap de setmana Aquest cap de setmana el Quim Solé i el Roger Solé s’han desplaçat fins a Polán (Toledo) per participar en les proves de Lliga Espanyola que s’ha disputat en aquesta localitat manxega, en les categories H20A (Quim Solé) i H21A (Roger Solé). 

Dissabte al matí es va celebrar la prova de mitja distància, 5’4 km lineals i 170m de desnivell en la categoria H20 i 5’3 km i 135 de desnivell en la categoria H21A. El Quim va realitzar el seu recorregut amb un temps de 59:21 minuts i el Roger amb un temps de 55:15. Acabant 20è i 9è en les seves respectives categories.

El dissabtea la tarda va tenir lloc la cursa esprint pels carrers de la població de Guardamur. El Quim Solé hi va participar quedant 24è amb un temps de 18:21 minuts, en un recorregut molt exigent físicament.

Finalment, diumenge al matí va tocar la llarga distància, on els corredors igualadins van realitzar les seves millors actuacions. El Roger Solé va quedar en segon lloc, amb un temps de 57:41 minuts, en un recorregut de 8’6 km i 130metres de desnivell lineal.
El Quim Solé també va tancar el cap de setmana amb una magnifica 17a posició final, amb un temps 1:12:23 minuts, en un recorregut lineal de 9’3 km i 150 metres de desnivell.


Va ser un magnífic cap de setmana, i ara toca seguir entrenant de cara al Campionat d’Espanya 2014 a Màlaga.

Cursa GPS de la llarga distància del Roger Solé


Recordem que el pròxim cap de setmana participarem a la cursa de Campdevànol, 1a prova de la copa catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada