dilluns, 17 de març del 2014

Setmana molt intensa.

El diumenge passat dia 9 es va celebrar la XXa Cursa Popular de Vilanova del Camí, on hi van participar dos atletes de l’Escola Esportiva en la cursa de 10 km. El Fidel Compte amb un temps de 51.35 minuts i el Dani Degràcia amb un temps de 51.44.

El Sergi Solé a la sortida
El mateix diumenge, el Sergi Solé va participar en la II Experience Trail Berga Resort en un circuit de muntanya de 15 km. El nostre atleta no va tenir gaire sort, ja que quan anava dels primers classificats (sisè al primer control 6 km), es va despistar amb les senyalitzacions i es va equivocar de camí, provocant que sortís del circuit i l’abandonament de la prova.

Aquest dissabte 15, el Quim Vich, el David Riba i el Quim Solé han participat en l’entrenament del grup de tecnificació de la Federació Catalana d’Orientació, per tal d’entrenar-se de cara al campionat de Catalunya Escolar que es celebra el pròxim dia 5 d’abril a Vic i el qual és classificatori pel Campionat d’Espanya Escolar per autonomies.

El Quim Vich i el David Riba també han participat aquest diumenge en la Cursa d’Olesa de Bonesvalls, en format rogaining, amb uns resultats molt satisfactoris.