dilluns, 13 d’abril del 2015

2 podis a la II Cursa de Copa Catalana a Vallfogona el Ripollès.

Aquest diumenge al matí, s’ha celebrat a Vallfogona del Ripollès, la segona prova dela Copa Catalana de curses d’Orientació. Uns 400 participants s’ha donat cita en un terreny molt exigent físicament pels forts desnivells de la zona.

Quim Vich durant la cursa © Aligots Girona
Dídac San José 2n a H18 © Aligots Girona
Ha estat en la categoria d’edat Homes 18 on els nostres esportistes han tingut més bons resultats. En un circuit de 3,9km lineals, 13 controls de pas i 190 metres de desnivell, en Quim Vich s’ha proclamat campió amb un temps de 48:22 minuts, per davant, del també igualadí, Dídac San José amb un temps de 59:14. En David Riba ha quedat 4t de la categoria i en Luca Almiñana 6è.

Arnau Requena, que venia de guanyar l’anterior prova de Copa Catalana (categoria H21), ha aconseguit un 12è lloc mostrant així el desgasament provocat pel Campionat d’Espanya celebrat la setmana passada.

I en Quim Solé, és segueix adaptant a la categoria reina (elit) on amb un recorregut de 7,6 km lineals, 27 controls i 500 metres de desnivell, ha aconseguit una 17à posició a 30 minuts del primer classificat.


La setmana que ve disputaran, el dissabte , el Campionat de Catalunya de la modalitat esprint i el diumenge, el Campionat de Catalunya de llarga distància a Pals.


L'Arnau Requena en plena acció © Aligots Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada