dilluns, 20 d’abril del 2015

5 Campionats de Catalunya per l'escola esportiva del CERRR Igualada

Míriam Riba s'estrenava en una prova oficia
Intens cap de setmana pels esportistes de l'escola esportiva del CERRR Igualada. Dissabte, es va disputar a Palamós el campionat de Catalunya de modalitatesprint que consistia en dues proves: una classificatòria al matí i per la tarda la final.

La cursa, que transcorria per la platja i l’interior del casc antic de Palamós, no tenia massa dificultat tècnica, per la qual cosa el factor físic és el que va marcar la diferència en aquestes curses tant ràpides.

A l'esprint, vam obtenir 2 campionats de Catalunya: Míriam Riba, que s'estrenava en la modalitat, va guanyar la categoria D16 i Quim Vich, després d'una classificatòria molt dolenta, va guanyar per mig minut en la categoria H18.
A més a més, també van aconseguir medalla de bronze: Enric Prats, 3r a H18 i Arnau Requena a H21 A.

Altres resultats, també molt satisfactoris, van ser el quart lloc de David Riba a tan sols 5 segons del podi, i el cinquè i sisè lloc de Luca Almiñana i Dídac San José a H18. 
Roger Solé i Quim Solé que corrien a la categoria reina van aconseguir uns meritoris cinquè i desè lloc, respectivament.


L'equip que va participar en les competicions
Diumenge al matí, es va celebrar en els pinars de Pals, el Campionat deCatalunya de Llarga distància, sota una pluja força abundant i que va endurir encara més la prova. Els resultats de l'escola van seguir en la dinàmica iniciada en la jornada anterior.
Aquest cop, es van proclamar campions de Catalunya: Quim Vich a H18, Quim Solé a H20 i Arnau Requena a H21A.

Míriam Riba i Dídac San José  van aconseguir un tercer lloc a D16 i H18.

Altres resultats, van ser el quart lloc d'Enric Prats i el sisè i setè lloc de David Riba i Luca Almiñana. Per la seva part, Roger Solé a la categoria elit va aconseguir una 13a posició final.



El 3r lloc d'Arnau Requena a l'esprint
L'Enric i el Quim al podi H18

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada