dijous, 19 d’octubre del 2017

Bons resultats al VI Trofeo Tierras del Cid a Burgos

El passat cap de setmana va tenir lloc a Palacios de la Sierra (Burgos) la 9a prova de lliga espanyola de curses d'orientació d'aquesta temporada.
Roger Solé a l'arribada esprint photo © Ana Defez
Van ser tres els representants igualadins a la prova: Daniel Degràcia (s'estrenava en lliga espanyola, Carme Vidal i Roger Solé.  A més a més, Quim Vich també va venir a animar als seus companys, encara que per culpa de la lesió al genoll no va poder competir.
Dissabte el matí, tocava la prova de mitja distància, on els tres corredors igualadins van tenir forces dificultats i van aconseguir els pitjors resultats de les tres proves
Dissabte a la tarda, la prova esprint va portar els millors resultats: un 3r lloc de Roger Solé a H21A i un 18è lloc de Dani Degràcia a la mateixa categoria. La Carme Vidal va aconseguir un increïble 6è lloc en el seu primer sprint a D21A.
Diumenge, finalment la prova de llarga distància, on van seguir les bones sensacions pels nostres corredors. Roger Solé va aconseguir un altre bronze a H21A, el Dani Degràcia una 16a posició i la Carme Vidal una 7a posició.
La pròxima lliga espanyola serà el 28 i 29 d'octubre a Aragó.