dimarts, 31 d’octubre del 2017

L'escola esportiva a la 10a prova de lliga espanyola a Cariñena (Saragossa)

Aquest cap de setmana, va tenir lloc a Cariñena (Aragó), la desena prova de la lliga espanyola 2017.
La Carme a l'arribada de la mitja  photo © Ascen Pérez
En un bonic paratge de vinyes, boscos molts nets de pi roig i petites zones semiobertes amb vegetació baixa van tenir lloc les tres proves del I Trofeo Campode Cariñena.
L'escola esportiva va prendre part de la prova amb quatre corredors: Dídac San José i Quim Solé en la categoria H20, Roger Solé en la categoria H21A i Carme Vidal en la categoria D21 B
Dissabte dia 28 al matí, va tenir lloc la mitja distància. Una prova ràpida i tècnica, amb pendents moderades que no va anar gaire bé a la representació igualadina. Carme Vidal 13a, Roger Solé 11è, Dídac San José 11è i Quim Solé 12è.
A la tarda va tenir lloc la prova esprint pel poble d'Almonacid de la Sierra, un recorregut molt divertit, amb força desnivell i amb una zona de bodegues molt divertides al principi. Els resultats van ser molt bons, amb un segon lloc per Roger Solé, un 4t lloc per Quim Solé, un 17è lloc pel Dídac San José i un 11è lloc per la Carme Vidal.
Finalment, diumenge tocava la llarga distància, per un terreny al principi tècnicament difícil amb poques referències, per acabar amb una zona de pi molt ràpida. Els resultats van ser un 7è lloc pel Roger Solé, un 10è lloc per la Carme Vidal, un 8è lloc pel Dídac i un 15è lloc pel Quim Solé.
Amb aquesta prova, l'equip de l'escola esportiva va tancar la seva participació en la lliga espanyola 2017.


La Carme, el Roger, el Dídac i el Quim




  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada