dilluns, 30 d’abril del 2018

Bona participació a la II Jornada d’orientació en família a Pujalt

Aquesta vegada la pluja ens va respectar, i tot i que va fer un dia ennuvolat, la segona Jornada d’orientació en família va ser tot un èxit.
Van ser unes 80 persones que individualment o en equips van realitzar els dos circuits que els hi vam preparar per a la vila de Pujalt.  Entre els participants destacar la vintena de corredors de l’escoleta del Club Orientació Berguedà que van venir a realitzar un petit entrenament a la zona.
Moltes gràcies a tots/es per haver participat de la matinal d’orientació. Ens veiem el dissabte dia 12 de maig a Els Prats de Rei, on a més a més dels dos circuits, hi trobareu un circuit per adults!
Us ajuntem els resultats:
I les fotografies que ens va fer el Lluc Torné:
Agrair el Consorci de l’Alta Anoia, al Club d’Orientació Catalunya i al Badalona Orientació la seva ajuda.

En el cicruit hi havia un laberint photo © Lluc Torné

Uns circuits ideals per fer-los en família photo © Lluc Torné

Els carrers de Pujalt es van omplir de corredors photo © Lluc Torné

Les curses són ideals per conèixer les pobalacions de l'Alta Anoia photo © Lluc Torné



2 comentaris:

  1. Vinguts de la Comarca de La Selva i amb destinació a Lleida, vam decidir parar-nos a Pujalt a fer la nostra primera experiència d’orientació amb família.
    Doncs va ser un encert, ja que ens ho vam passar molt bé, hi havia un ambient molt sa i tot jugant vam fer esport, vam aprendre a orientar-nos i vam descobrir un petit poble encantador.
    Un poble amb unes cases de pedra molt ben restaurades, amb uns carrers estrets i unes arcades que et traslladen a l’època medieval, jardineres i flors pels carrers ben cuidades, amb dues capelles en el nucli molt singulars, la Font dels Enamorats, l’entrada a un búnquer de la Guerra Civil i el cap d’amunt un turó amb vistes a 360º de la comarca de l’Anoia, amb camps verds i grocs envoltats de molins en ple rendiment.
    La sortida i arribada dels dos circuits d’orientació els vam fer des de la pista poliesportiva i el pàrquing, entre l’altiva església parroquial (amb una zona de gronxadors, taula per pícnic i WC) i les instal·lacions de l’Observatori de Pujalt (amb una gran placa solar, un dispositiu més apostant per les energies renovables).
    Amb tan sols dues hores, ens vam emportar un molt bon record de la vivència que a més es reforça en veure’ns a les fotos que ja heu penjat a la web.
    Enhorabona pel lloc escollit i per aquesta dinàmica tant integradora i ben organitzada.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies. Estem contents que us agradi l'activitat. Si voleu ens veiem dissabte a Els Prats de Rei!

    ResponElimina