dimarts, 3 de març del 2020

L’Escola Esportiva al XXXII Trofeu Internacional Múrcia Costa Càlida

Aquest passat cap de setmana, va tenir lloc a Yecla (Múrcia) la tercera prova de la lliga Espanyola 2020 de curses d’orientació, amb el XXXII Trofeu InternacionalMurcia Costa Cálida. Aquesta prova, formava part del calendari del World Ranking Event de la federació internacional i va comptar amb la presència de més de 1500 de participants de més 20 països diferents.
Els participants van poder prendre part de tres proves diferents (llarga, mitja i esprint) en terrenys típicament mediterranis, amb boscos de pi amb poc sotabosc i molt pedregosos, moltes rases, tallats de pedra i amb uns desnivells moderats.
La competició va començar dissabte al matí amb la prova de llarga distància, va seguir dissabte a la tarda amb la prova esprint pel centre històric de Yecla i es va tancar amb la prova de mitja distància el diumenge el matí en la zona coneguda com aFuente del Almo. La suma dels tres resultats donava el guanyador del Trofeu en cada categoria.
Van ser sis els corredors/es igualadins que van prendre part d’aquesta competició representant el Club Orientació Catalunya.
El més jove de tots va ser el Lluc Torné (COC) que competia en la categoria H16E, que després d’un mal resultat en la llarga, va aconseguir una meritòria 19a posició final.
En la categoria H21B l’Albert Ballesté (UECANOIA), s’estrenava en lliga espanyola i va aconseguir una 17a posició final a la general de la seva categoria.
La nostra representant femenina va ser la Carme Vidal (COC) que després d’una mala cursa en la llarga distància, es va aconseguir refer i va guanyar la prova esprint i va aconseguir una 4a posició en la prova de mitja distància, acabant en 10a posició en la classificació general.
En la categoria H21A hi van prendre part els germans Solé Llobet. El Roger Solé (COC) va aconseguir una 14a posició final i Quim Solé (COC) va aconseguir el bronze en aquesta categoria defensant el tercer lloc en les tres proves.
Finalment en la categoria absoluta el nostre representant va ser Quim Vich (COC) va aconseguir una 46a posició general, compartint categoria amb moltes figures de l’orientació mundial.