dijous, 19 de març del 2020

Trail Costa Brava 2020

El diumenge 8 de març, va tenir lloc amb sortida i arribada a Palamós el TrailCosta Brava. Una cursa organitzada per Klassmark, que ofereix tres circuits (Marató, Trail i Express).
Una cursa ideal, per iniciar aquesta nova temporada, amb un paisatge inigualable, just al costat del mar.
En aquesta ocasió l’escola esportiva hi va tenir dos representants: la Carme Vidal s’estrenava en la prova express (13 km i + 350 m) i el Roger Solé repetia per segon any la prova Trail (22km i +800m).
Roger Solé, va aconseguir baixar 15 minuts, respecte al temps de l’any anterior i va acabar la prova amb un temps de 2h 32’ 24’’ i 86è de la general i la Carme Vidal, va aconseguir una 134a posició amb un temps de 1h 33’ 01’’.