dijous, 29 de maig del 2014

Cap de setmana de Lliga Espanyola Campeonato Iberico (San Leonardo de Yagüe)

El Quim i el Roger a l'arribada de l'esprimt
Aquest cap de setmana va tenir lloc a San Leonardo de Yagüe (Sória) la 7a prova de lliga espanyola d’aquesta temporada.

El Quim Solé i el Roger van ser els nostres representants.

Dissabte, mitja distància.

Dissabte al matí, en el bonic paratge del Valonsadero, va tenir lloc la prova de mitja distància. Un terreny obert que permetia una gran velocitat de cursa, però calia vigilar en certs sectors per la gran quantitat de roques que hi havia.

El Quim Solé, que corria en la categoria H20, va realitzar el seu recorregut de 6’4 km i 210 metres de desnivell amb un temps de 1:29:39. Destaquem que en aquesta categoria la va guanyar el corredor del Club Orientació Berguedà (COB) Pau Llorens.

Així mateix, el Roger Solé corria en la categoria H21A i amb un temps de 59:49 i després de dos errors molt importants va quedar 16è de la seva categoria, guanyada pel català Pau Acedo del Grions GO-XTREM

GPS Roger Solé
Dissabte tarda, esprint.

A les 17h es donava la sortida de la cursa esprint a la localitat de San Leonardo de Yagüe pels carrers del nucli antic i les ruïnes del Castell d’aquesta població. Com atractiu d’aquesta cursa d’1’5 km i 115 metres de desnivell un canvi de mapa a la meitat del circuit.

Quim Solé (H20) va quedar 18è amb un temps de 22:29 a 4:40 minuts del guanyador de la prova Pau Llorens.

El Roger Solé que aquesta vegada corria en la categoria elit va realitzar el recorregut amb un temps de 21:33.

Diumenge la llarga distància.

Finalment, diumenge al matí en els pinars de San Leonardo va tenir lloc la llarga distància.

En la categoria H 20, un recorregut de 11’4Km i 495 metres de desnivell, Quim Solé quedava 10è classificat amb un temps de 01:50:47

En la categoria H21A, el Roger Solé quedava en un magnífic 4t lloc amb un temps de 01:27:37.