dimecres, 7 de maig del 2014

Dídac San José 1r junior a la TugaTrail de Castellolí

El passat dia 1 de maig és va celebrar la 6a edició de la Tuga Trail a Castellolí. Els atletes de l'escola esportiva CERRR van realitzar una de les curses de muntanya més dures de la província pels paratges idíl·lics de la nostra comarca; on no faltaven corriols, fortes pujades i baixades, trams tècnics envoltats de magnifiques vistes de la Conca.

Els corredors de la Escola Esportiva van competir en la categoria júnior on en Dídac San José va quedar en primera posició amb un temps de 2:08:00, en Fidel Compte 5é (2:14:13), i destaquem l'actuació d'en Quim Vich, que s'estrenava en aquesta prova, amb una magnifica 7a posició (2:15:24). També hi va participar el sub-23 Dani Degracia 02:41:13 minuts.

 En aquesta prova els joves corredors del CERRR van posar a prova la nova equipació del club i van engegar els motors per aquesta nova temporada de competicions.
El Sergi, el Dídac, el Quim i el Fidel

Cursa de Muntanya Mossos d’Esquadra. Campionat de Catalunya


El diumenge 4 de maig es va disputar a Ripoll el Campionat de Catalunya individual de curses de muntanya. En Sergi Solé va participar en la categoria junior, un circuit de 16 km i 1575m de desnivell. En Sergi va anar amb el grup capdavanter fins a la meitat de la prova, però uns problemes musculars el van obligar a baixar el ritme de cursa i perdre molts llocs en la general. Finalment, 16a posició amb un temps de 01:32:15.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada