dimarts, 18 d’octubre del 2016

Bons resultats al X Trofeo Quijote (Cuenca)

Els espectaculars terrenys de la Ciudad Encantada (Cuenca), van ser els escollits per realitzar la 10a prova de lliga espanyola de curses d'orientació i a la vegada el X Trofeo Quijote.
El Dídac en una fita photo © Ana Adela Cernicharo
Els mapes on es van celebrar les proves, van ser realment molt tècnics, encara que ideals per poder córrer, gràcies al poc sotabosc existent a la zona, la gran quantitat de pedres i passos laberíntics va provocar que els orientadors menys tècnics tinguessin moltes dificultats en aquesta prova.
Dissabte la prova de llarga distància, 9 km lineals, 260 metres de desnivell i 19 controls són els que esperaven als nostres corredors a la categoria  homes 20.
El Quim Vich va tancar la cursa amb un temps de 01:40:25, el Dídac San José amb 02:03:30 i el David Riba amb un temps de 02:12:19.
Diumenge tocava refer-se en uns terrenys molt similars als del dia abans, aquest cop la prova de mitja distància s'ajustava més a les característiques dels nostres corredors , que van completar la prova amb uns temps de 01:06:14 el Quim Vich, 01:15:26 el Dídac San José i 01:16:33 el David Riba.
Al total del trofeu Quim Vich 5è, Dídac San José 13è i David Riba 16è.