dimecres, 5 d’octubre del 2016

La Carlota Díaz-Guerra guanya amb autoritat la Lliga Mussvital Trail Kids 2016

Al llarg de la temporada 2016, s'ha celebrat en el calendari català de curses de muntanya, la primera lliga de curses de muntanya per categories inferiors, la lliga Mussvital Kids Trail.

La corredora igualadina
La lliga estava formada per cinc proves: la Collserola Trail Kids, la KT Bcn, la Mola Trail, la Berga Trail i la Pirineus XS i les classificacions es feien d'acord amb els tres millors resultats en  les cinc proves.
La corredora igualadina de l'escola esportiva del CERRR Igualada, que va començar a córrer en muntanya a finals de la temporada passada, ha demostrat que té un gran futur en el trail, després d'imposar-se a la lliga amb una gran autoritat.
La Carlota va participar en quatre de les cinc proves de la lliga, guanyant en totes quatre i proclamant-se així guanyadora de la categoria infantil.
La van seguir en la classificació la Sujata Casillanis Camps (Sportiva Team) i la Queralt Gamisans Carbonell (Club Esquí Puigcerdà).

Acabada la temporada de trail 2016 per la Carlota, ara tocarà començar a preparar-se per la temporada de cros.