dilluns, 24 d’octubre del 2016

L'escola esportiva al Campionat de Catalunya Esprint 2016 al Berguedà

Dissabte 22 d'octubre, va tenir lloc a Gironella el Campionat de Catalunya Esprint de curses d'orientació.
En aquesta ocasió, només tres dels nostres esportistes van participar a la competició, el Quim Vich, el Quim Solé i el Roger Solé, tots ells en la categoria elit.
El Luca, el David i el Dani a la mitja distància
La competició, que tenia lloc en una zona boscosa semioberta i molt rocosa, estava dividida en dues parts: dissabte al matí la cursa classificatòria, pels 10 primers de cada categoria i dissabte a la tarda la final.
La prova classificatòria, que es va celebrar sota un petit plugim, va classificar en 6è lloc a Quim Vich, en 9è lloc a Quim Solé, i deixant fora de la final al nostre entrenador Roger Solé.
En una final molt igualada, i en que el Quim Vich, va estar durant gran part de la prova en posicions de podi, però un error en el penúltim control el va deixar en una posició final.
Quim Solé va quedar 8è amb un temps de 20:05 i Roger Solé a la final B va realitzar un temps de 18:13.
Diumenge,va tenir lloc una mitjà distància de la Copa Catalana a Cal Rosal (Olvan). Un circuit relativament fàcil, per un terreny força net i en punts molt rocós.
Aquesta vegada Quim Solé i David Riba, eren els nostres representants a la categoria elit (cal dir que el David s'estrenava en la categoria reina).
I el Luca Almiñana corria a la categoria H21A i el Dani Degràcia a la categoria H20.

Al final un 15è lloc de Quim Solé i un 20è lloc de David Riba. Daniel Degràcia va tornar a guanyar en la categoria H20 i Luca Almiñana va aconseguir una 31a posició.


El recorregut del Roger a la final
El recorregut del Roger a la classificatòria

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada