dijous, 6 d’octubre del 2016

Bons resultats a la Copa Catalana de Santpedor, amb podis d'Arnau Requena i Dani Degràcia

Els dies, 1 i 2 d'octubre van tenir lloc els 2 dies d'orientació a la CatalunyaCentral.
El Dídac arribant a meta photo © UPC

El dissabte, un rogaining popular de dues hores de durada per Sant Vicenç de Castellet. Recordem que els rogainings són proves d'orientació en què en un temps màxim, els participants han de passar pel màxim nombre de controls possibles i segons la dificultat tècnica o física de cada control els corredors obtenen diferents puntuacions. En aquesta ocasió un bosc molt mediterrani, però que a la vegada permetia una certa penetrabilitat la qual cosa provocava unes eleccions de ruta força interessants. El nostre representant de dissabte va ser el Dani Degràcia, que feia parella amb el Ricard Aguilera (CERRR Igualada) i que s'estrenaven en aquesta modalitat.
Al final 8a i 9a posició respectiva en la categoria d'iniciació.
Un moment de cursa del Dani  photo © UPC
Diumenge, tocava el plat fort del cap de setmana amb una prova de Copa Catalana de mitja distància.
El mapa, combinava zones agrícoles, amb zones de bosc impenetrable i zones semiobertes. Una combinació que provocava que s'hagués d'estar físicament fort per tal d'aprofitar la xarxa de camins de la zona.
Aquesta cursa, va servir de retorn a la competició de l'Arnau Requena que va aconseguir un 2n lloc a la classificació de H21A, per darrera del badaloní Arnau Loro (Badalona Orientació). En la mateixa categoria hi va córrer el Luca Almiñana que va tenir un error en el marcatge.
A la categoria H20, el Dani Degràcia (el nostre entrenador), no va poder tenir un millor inici en la seva primera cursa en la categoria, ja que la va guanyar amb cinc minuts d'avantatge davant el segon classificat, el Jaume Bonet (COC).
En la categoria reina, els homes elit de l'escola esportiva van quedar en les següents posicions: Quim Vich 10è, el Quim Solé 14è i el Dídac San José 16è.